Alla inlägg under september 2010

Av Jenny - 12 september 2010 21:00

 

Gubben kom hem och lagade några nyttiga pannkakor ikväll riktigt goda. Blev mätt bara efter 1 så det var ganska bra och man håller sig länge på dom iallafall lilla jag  Han gjorde även en super god hemma gjord sylt tänk va nyttig mat kan vara gott *hehe*


Idag har min svägerska vart här medans våra pojkar tränar var riktigt roligt satt och pratade en hel del och spelade lite wii    Bästa spelet som uppfunnits.


Nu är dags för att börja lägga sig så at man orkar upp till jobbet i morgon och ja hoppas nu att förkyllningen lägger sig ännu mera.


Tjingeling

Av Jenny - 10 september 2010 14:58

Halloj alla där ute hoppas ni mår bättre än mig.

 

Idag har jag inte gjort något alls mera än slängt ihop ett smet till muffins blev med bär och vit chocklad. Fast man inte orkar något är man så rastlös i kroppen jag har bara leggat inne sen i tisdags kväll inte gjort något alls så ja kände att idag måste ja ju orka göra något :)

 

Undra vem som vill smaka på mina muffins:) ja lovar att ja hade tvättat händerna innan och inte nyst och hostat över dom så dom är rena:)

 

väntar nu bara på att min sambo skall komma hem från jobbet sen får vi väl la se vad kvällen bjuder på för film :) eller han kanske hittar på något annat ja vet inte men hoppas han är med mig.

 

trevlig kväll och helg alla där ute

Tjingeling

 

Bilder från baket:

 

         

Detta blev slut resultatet:) någon som vill smaka?

     

Av Jenny - 8 september 2010 17:32

Började med ett underbart sms som gjorde mig ännu mer i kroppen än vad ja redan var sen ringde mig lilla plutt   Han ringde för att fråga hur allt var sen frågade han om han skulle köpa med sig något hem till efter han hade tränat.Ja blev jätte glad så nu ligger jag här i soffan och väntar på att han skall komma hem!

 

Min inköps lista:

3 Paket mexikana soppa orkar inte äta något annat nu när ja är sjuk :)

1 Påse med lakris bilar

2 Apelsiner 

 

Längtar så tills min prins kommer hem   

 

Puss & Kram

Tjingeling

 

Av Jenny - 8 september 2010 10:31

Är redan trött på denna förkylning som bröt ut igår kväll men under natten utvecklades sig väldigt mycket   Ligger här i soffan med datan i knät och tycker synd om mig själv jag verkligen hatar att vara sjuk vill bli frisk nu .

 

Man orkar inget när man är sjuk iallafall inte jag ligger bara och svettas och tar jag bort täcket så fryser jag ihjäl blääää vill vara frisk nu men tyvärr kommer det väl inte gå så fort.

 

Hoppas bara inte att ja smittar min sambo men konstigt nog så brukar vi aldrig sjuka när den andra har vart det spelar ingen roll vad för sjuk vi vart är inte det konstigt??

 

ha det bra alla där ute nu så får vi se när jag orkar skriva här nästa gång.

 

Tjingeling

Av Jenny - 8 september 2010 10:19

Tänk va tiden går fort när man är har roligt och är lycklig.

 

Igår firade jag och min underbara sambo 4 år. Tiden har gått så himla fort men ändå långtsamt. Tänk allt som vi hunnit uppleva tillsammans.

 

  JAG ÄLSKAR DIG  



Av Jenny - 6 september 2010 21:45

Vet att ja inte vart så aktiv den senaste tiden att uppdatera hära men nu kommer det lite   


Lördag: Var en fantastisk dag redan från morgonen vaknade klockan 9 tittade ut och såg att solen var där redan då kände jag hur bra denna dag kommer bli.

Jag och sombon åt frukost tillsammans och sedan bestämmde vi oss för att ta en liten promenad ute i det fina vädre.

Vi gick runt och tittade på alla fina hus som finns runt om här i området och ja fick se ett nytt litet ställe riktigt fint där skulle ja kunna bo  måste hålla utkik om något blir till salu. Sen vandrade vi vidare och till slut var vi hemma igen efter ca 1 timme riktigt skönt att gå men kände att kondisen på sluten inte var helt ok tihi måste komma igång nu igen efter sommaren inte bra det hära. Sen bar den in i duschen för att sedan fixa sig i ordning för 40-års kalaset hemma hos föräldrarna. Tänk va gammal min bror blev men ändå så ser han lika dan ut samt är samma person väldigt konstigt eller hur ???    Dom bjöd på massa god mat och allt var så himla roligt alltid lika kul att träffa hela stora familjen :)


Söndag:Bestod av att laga iordning all mat som vi skulle ha under veckan så man slipper stå och laga mat varje kväll inge roligt:) sen gick sambon iväg och träna medans ja och min tjejkompis åkte iväg för att inhandla allt till kvällens middag hemma hos dom. Det blev kräftor för min del och hennes sambo sen fick min kompis o min sambo äta surströming bläääää det är inge gott och urcha va det luktar. Men det fick väl gå så länge man har trevligt går det bra. Sen åt vi glass till efterrätt riktigt gott. Vaknade klockan 3 i natt och mådde inge bra trodde nästan att ja höll på att bli magsjuk men lyckades somna om efter tag och när vaknade några timmar senare så var allt som vanligt igen puuuuuh.

Hörde senare med min kompis och hon berättade att hon mådde lika piss om inte värre å dom kom vi båda snabbt att det måste ha vart kräftorna för dom smakade inte så mkt och såg inte så värst bra ut   riktigt dåligt kommer aldrig mera köpa dom kräftorna.


Det var lite om min helg nu ska ja hoppa in i duschen för att sen gå å sova så jag orkar upp till jobbet i morgon klockan 7.


Natti natt

Tjingeling

Av Jenny - 1 september 2010 16:43

  

En fullspäckad dag men väldigt lyckad. Dagen började klockan 7 på jobbet och det vart en väldigt rolig morgon,lunch och em     Sen åkte jag och min arbets kollega iväg till farsta käkade lite och kollade lite i affärer men inget hittade jag till mig själv konstigt men sant. Mycket trevligt skönt att komma iväg och tänka på annat ibland känns som ja gör såna saker lite för sällan konstigt nog   


Vilket J*A skit väder vi har bara    hela tiden längtar tillbaka till sommaren får nog bli en utlandsresa snart annars kommer deppa ihjäl innan nästa år.


Fick nyss reda på att på fredag skall ja och min sambo iväg till vc för att ta våran sista spruta av fästing sprutan blää ja vill inte jag är verkligen livrädd för sprutor, att ge helt ok men att få dom själv är inge roligt     


Nu sitter jag framför datorn och slappar och försöker varva ner lite ska nog slänga mig i soffan och slappa framför tv istället.


Tittar förbi lite senare ikväll och skriver några rader igen kanske om ni har tur :)


ha det bra tills nästa gång vi hörs


Puss & Kram


Tjingeling  


  

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta motionerar ni i veckan?
 1 Gång
 2 Gånger
 3 Gånger
 4 gånger
 5 gånger eller mer

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards